Iграшка

Сидни Вишес
вибач мене за все та це твоя провина
ти теж вбивала мене,я також людина
з останніх сил скажеш мені щось тихо
але я не почую,я не розумію психів.
я не розумію жодного слова
цікаво хто з нас найбільша потвора
ти відчуваєш моє бажання жити
але досі не можеш зрозуміти
що мною керує внутрішній страх
а тому я тупо іграшка у твоїх руках.