Iнколи хворий

Сидни Вишес
давай рвати ланцюг яким нас з'єднали
я не твій друг тож чого чекати?
хоч руку тримаю та не боюся
я просто кохаю,тому залишуся
разом стрибнути ще цікавіше
навіть за смерть стосунки міцніше
вбивай мене криком,голосно,вдома
ще одне слово нарешті кома...
а може я через тебе...
інколи хворий...
хворий свідомо
хворий не сильно
не випадково
інколи хворий
та тимчасово...

ти вже не моя мрія навіть не мої думки
і якщо все згине то нехай назавжди
розбивай сльозами підлогу у ванній
знищуй очами своє відзеркалення
тікай від мене ховайся за стінами
за мармуровими плитами
розріж собі руки до крові червоної
щоб відчувати себе інколи хворою...
нібито я хворий тобою
інколи хворий...
хворий свідомо
хворий не сильно
не випадково
інколи хворий
та тимчасово...