У гроба нет кармана... В труни нема кишенi...

Алла Новская
У гроба нет кармана...* С собой не унесешь
С бриллиантами корону и золотую брошь,
Серебряные кубки там будут не нужны,
Не заберешь в могилу ни титул, ни чины...
Один лишь груз с собою не сможем мы не взять-
Грех, за который будем пред Богом отвечать...

************************************
В труни нема кишені, отже, коли помреш,
Корону з діамантом туди не пронесеш.
Ні срібла, і ні злата…Без пОтреби вони…
Не втягнеш до могили ні титул, ні чини...
Тягар один, напевне,  із кожним буде там -
Гріхи, за котрі Богу відповідати нам…
_______________________________________
У гроба нет кармана...*- итальянская пословица