Щось почалося дивне

Ди Петрова
Чомусь пишу українською
Чому не знаю і відколи почала.
Твої очі мені в серце виблискують
Під тінню рівного,дорослого чола,
Яке так хочется поцілувати,
Провести пальцями ніжніше
Ніж це робить літній вітер і танцювати
На ньому тінню,і жити
На твоїх бровах промінням сонця...
Скільки почуття!Скажи мні звідки?!
Я не писала про кохання вже рока,
І виправляю не російською помилки...
Що це?Дивно.Страшно.
Я українською пишу,тому що нею розмовляєш ти.
Ось чому!То ти вже вірші мої в долонях маєш,
Язик мій,очі,що візьмеш іще?..
                Бери.