Размышления на железнодорожной станции

Николай Горбунов
Ты упустил свой поезд? Слющий,
Заткнись, расслабься и не ной.

Кто опоздал на предыдущий,
Успеет на очередной

------------------------

THOUGHTS ON A STATION PLATFORM (Piet Hein)

It ought to be plain,
How little you gain
By getting excited and vexed.

You'll always be late
For the previous train,
And always in time for the next.