Хвильки, хвилинки, хвилиночки

Антон Мартини
Хвильки, хвилинки, хвилиночки
Поведіть, доведіть до стежиночки
Де плете вишиваночки згубонька
Де леліє серця свої любонька

Гвинтики, гаєчки, стрілочки
Донесіть мене до годиночки
Поверніть у тодішнє із силою
Де  збирав я суниці із милою
 
І полиште мене на секундочку
Де я взявши любові у грудочку
На віки увійшов до хатиночки
І чекаю хвилини. хвилиночки