Подеколи коханням це зовемо

Рустан
посеред темряви малюю тишу 
в пастельно-ніжно білих кольорах, 
неначе образ твій я пишу 
словами Кафки - згорнутих краях. 

червоним полум’ям горять 
безликі маки на твоїх долонях, 
а може вже на небі років п’ять, 
і голос тихий в моїх скронях 

шепоче гірко – тине встиг… 
і квіти вже погасли на малюнку, 
лиш лебедів співочий крик 
і тінь що курить чорну люльку… 

я тишу малював на полотні, 
веселим словом осінь крадучи. 
побачив образ на вікні 
чарівний, твій над небом, у ночі. 

І світ кружляв в долонях так шалено 
З безтілим ніжно п’яним криком. 
Подеколи коханням це зовемо 
Свій спокій всебе крадучи так дико…