Сива жiнка

Любовь Рунова
Любовь Коломiєць - Рунова


Сива жiнка, зовсiм сива,
Пестить хлопця сива дива,
Щастя жадає   I вдачi,
До грудей припавши, плаче.

Хто ты, лицарю шляхетний,
Старомодний, гiдно впертий,
Сивини не помiчаєш,
Жiнку квiтами вквiтчаєш.

I сумна  вона, й шкiдлива,
Сива жiнка,  сива дива,
Вабить хлопця за собою
До кохання  й до двобою.