Мовчання не золото

Голубая Гуашь
.а що як мовчання не золото
а тільки крашенє залізо
ти надто хотів мене кинути
а я на шию залізла
як в дешевій мелодрамі
всілась плакати.
і ноги навіть розставила
залишилось трахати
о не кажи мені
що я така пошла і дивна
я просто нестримна.
і строчки не льються
а капають
як сльози від поганої туші чорніють
рима губиться
ти головне не губи мене
а з римою...бог з нею.