Razukra6ennie misli...

Наргиз Мамедова
RAZdvoenie li4nosti
RAZtroenie misley...
RAStvorenie jidkosti
RAZumeetsya kislo(((

RAZo6lis' mi vo mneniyax
RAZmi6leniyax raznix
RAStrevojili du6i...
RAZumeetsya na6i

RASpustilis' butoni
RAZukrasilos' leto
RAZmnojayutsya kloni
RAZumeetsya bred-eto

RAZdrajaemsya o tom,4to
RASsuditelnost' terayem
RAZum budto kipyatkom
RAZumeetsya sgoraem

RASkalayutsya nervi
RAZli4aemsya,vse- MI
RASputat' nereal'no
RAZumeetsya banal'no

RASslablyamesya mol4a
RAZdevaemsya stoya
RAZme4taemsya leja
RAZumeetsya nejno

RAZlubili kogo-to
RAStrelali za 4to-to
RASkusili vranye
RAZumeetsya moe

RAZdvoenie li4nosti
RAZtroenie misley
RAZbolelis' kone4nosti
RAZBUDITE...MENYA!!!