На травi росте асфальт

Александр Васильевич Бойко
на траві росте асфальт
без коріння
без думок
сірий ніби мозок
липкий
солодкий
свіжий мед
не треба
бити його ногами
топтати колесами
його долоня
це дорога
до ніжності
яку ти ховаєш
у листочках трави
під серцем



2010