Чарiвна Лелека3

Свирина Нинель Анатольевна 1
ПТАШИНI   КАЗКИ.
******************
ЧАРIВНА   ЛЕЛЕКА.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
            3.
  .... / завершення /

Та доти квiточки цвiтуть,
Поки  дощi  тi   всe   iдуть.
Цi квiточки  такi чудовi  !
Вони  всi   рiзнокольоровi .
I  форми дивовижнi  в них.
Як тiльки дощик той затих,
Довкiлля  дивним  ароматом
Наповнюється....Треба знати
Той аромат,вiн має силу
Впливати на людину милу,
Що з серцем щирим та вiдкритим,
Щоби наповнювати Свiтлом.....
Коли людина ця вдихає
Той дивний аромат,що має
Та кожна квiточка чудова,
Насiннячко де є  основа ---
Небесної Лелеки  Дар,--
Вона вiдтодi  є  господар
Життю своєму ТАМ  i  тут.
Людину  ту  Святою  звуть.
От та людина набуває
Найбльшу силу;щастя  має
Навiки! Та  в  усi  вiки!---
Дар  є   Небес   Лелеки ....
Той Дар не кожен набуває,
А лише той, хто серце має
Вiдкрите,щире;добру душу».....
Заколихав той Птах Танюшу.
Все  буркотiв  та  бубонiв.
Тетянцi  надихав  вiн  снiв....

*******      / 8. 06. 2010 рiк /