Пробач

Людмила Фрасынюк
Пробач...
Хоч я й не гралася з тобою.
Не плач...
Я все життя була такою.
Підеш?..
Мене ти більше не зустрінеш.
Помреш?..
Куди ж любов свою подінеш?
Страждаєш?..
Ну що ж, тебе я розумію.
Кохаєш?..
Знаєш, я цього не вмію...