Червень

Юлия Бубела
Візьми мене у свої сни,
намалюй там красу та любов,
візьми мене в своє життя,
нехай на мить, до забуття.

Хай наші очі палають до ночі,
і обпалені будуть вуста,
ти тримай мене у обіймах,
бо зомліла моя душа.

11.06.2010