***

Оксана Толочко
Як приспала каламуть осіння ,
Як же я стомилася від сну !
Господи , я вдячна за прозріння.
Боже ж мій , я вдячна за весну.

Сипле сонце золоте проміння ,
звиті промінці в тугу струну .
Господи , я вдячна за прозріння .
Боже ж мій , я вдячна за весну.

В душу щось заглянуло нетлінне ,
щось прекрасне й світле , не збагну .
Господи , я вдячна за прозріння .
Боже ж мій , я вдячна за весну.