Кожен день так схожий сам на себе...

Валентина Лянная
Кожен день так схожий сам на себе,
Що запам'ятовувать його не треба.
Всі кудись спішать, мабуть за обрій,
Прагнуть залишить думки в безодні.

Я забула все, що було вчора
Зараз ситуація прозора
Я така, якою вже створили
Що ж ви, Боже, все ж таки зробили?

Хто я? Що я? Що робити?
Як себе знайти і не згубити?
Всі кудись спішать і їм байдуже.
За це я й не люблю їх дуже.

Я одна, самотня як пір'їнка,
Наче десь загублена дитинка.
В серце ніж гострий вже проникає,
Наче болю він мого не знає.

Я одна на світі. Неповторна?
Ні, лише одна як перст, навкруг безодня.
Всі спішать, спішать...Які байдужі,
Черстві, наче камінь їхні душі!

Кожен день так схожий сам на себе
Не запам'ятаю я його, й не треба.
Я така, якою вже створили.
Тільки, що ж із мене ви зробили?
               
                07.10.06