Iменник

Юлия Градусова
Іменник
З вами будемо знайомі
Є у мене новина –
Я така частина  мови,
Що об’єднує слова.
Ось, наприклад, стіл, завдання,
Кінь, бабуся, Львів, метро…
Ставити до них питання
Лиш потрібно «Що?»  та «Хто?»
Безліч можна слів дібрати:
Лялька, сантиметр, вареник…
Час прийшов мене назвати –
Здогадались? Я -… (Іменник)