Прикметник

Юлия Градусова
Прикметник

Я ознаки називаю:
Гарний, впевнена, швидкі…
Та завжди відповідаю
Я: Яка? Яке? Які?
Ти назви предмет швиденько,
Ну, наприклад, слово кіт,
Враз і я з’явлюсь близенько,
Лиш спитай – но: «Кіт який?»
Чорно – білий і пухнастий…
Завжди там я, де іменник.
Зв’язуюсь із ним я часто
А зовуть  мене…(Прикметник)