Дiеслово

Юлия Градусова
Дієслово
Зовсім спокою не маю -
То сиджу я, то кричу,
Їм, лечу, наздоганяю,
То співаю, то мовчу.
Безліч дій я називаю:
Прочитав, змалює, спить…
Кожен з вас мене питає –
«Що зробила? Що робить?»
«Що він робить?»,- поливає
«Роблять що?»,- співають нам,
«Що робила?»,- напувала-
Завжди відповідь я дам.
Як я звусь? Хто, друзі, скаже?
Дуже  діяти люблю,
Слово це вам і підкаже,
Назву як писать мою.
               
(Дієслово)