Молитва

Лось Светланка
Чому ти, Боже, так мене караєш?
Що я не так роблю, тобі навпирекір?
А, може, відповідь ті й сам не знаєш?
Скажи, чому в житті лиш біль?
Зо що несу тяжку на плечах ношу,
Яку не кожен в силі понести?
А може, думаєш, що все стерпіти зможу?
То знай, що помиляєшся тут ти!
Не робот я...Людина! Розумієш?
І жити хочу я життям людським!
Можливо ці слова мої почуєш...
І якось допоможеш...Все...Амінь!