Займенник

Юлия Градусова
Займенник

Я слова вам ці дарую:
Я, ти, ми, вона,  воно…
Що у мовленні існують,
Щоб повторень не було.
За іменник називаю
Я предмети, імена,
Тож займенником назвали
Мене люди недарма.