Кошаче весiлля

Юлия Градусова
Кошаче весілля

Киця з котиком побрались.
Ну й весілля в них було!
Стільки гостей там зібралось –
Аж на вулицю гуло.

Стільки різних страв напоїв:
М ’ясо,  рибка, пиріжки,
Молочко, м ’ясні бульйони,
Курки смажені й качки.

Гості щиро їх  вітали
Та бажали щастя їм.
Подарунки дарували
І нявчали на весь дім.

А подружня наша пара,
Не доївши пиріжок,
Грать музику попрохали
Та й пустились у танок.

Гості з свята розходились
Та й вертались знов назад,
Бо у ранці народилось
П ’ять маленьких кошенят.