Зайчикова хатка

Юлия Градусова
Зайчикова хатка

Серед поля, там, де взимку
Ходить віхола гуляє,
Зайчикові є хатинка,
Та про це не всякий знає.

Під заметами пухкими
Вся зібралася сім ’я:
Тато, мама-господиня
Й сім пухнастих зайченят.

Не шукай туди дороги:
Шлях у казку не знайдеш,
В ту хатинку ходять гноми,
Різні звірі, пташки теж.

Ту хатинку знає місяць,
Що зірки пасе вночі.
Якщо схочеш подивиться,
Побуваєш там у сні.