Снiжнi птахи

Юлия Градусова
СНІЖНІ  ПТАХИ
Чому не звуть сніжинки білокрилі
Птахами? Адже є у них
Тендітні крильця, ніжні срібно-білі,
Найлегші від найбільш легких.

Летять у небі міріади зірок,
Кружляють у чарівному танку.    
Крильцята зустрічаються сніжинок,
Народжуючи пісеньку дзвінку.

Загинуть скоро птахи білокрилі
Від сонця та людських долонь тепла…
Ми дивимось на танець заметілі,
Де знов лунає пісня зимова.