Залюбуюсь красою

Лариса Довбета
Зеленіє травичка весняна
У моєму садку за вікном.
Розквітає кульбабка духмяна,
Та калина цвіте за вікном.

Швидка річенька в полі широкім,
Мов та змійка петляє біжить,
Та у чистому небі високім
Ясне сонечко жарко горить.

Гомонить вітер теплий у полі,
Колисає волошок блакить.
А в зеленій траві, як у морі
Мак червоний на сонці тремтить.

Залюбуюсь тією красою,
Що природа нам щедро дає.
і святою своєю землею,
Що навік в моїм серці живє.