Укра нка я

Лось Светланка
Країна наша різнобарвна -
Веселки кольори у ній.
І мова наша бездоганна -
Чудові маємо пісні.

Зелені пагорби, діброви,
Лани та золоті поля
Усе це, начебто казкове,
Насправді рідно є земля.

Мандрують люди по країнах,
Шукають кращого життя,
Але цього не розумію,
Бо в серці українка я!