Перше враження голуб вiта... укр

Константин Куликовъ
***
Перше враження – голуб вітає  – як завше очікуване(?).
Зазиратимеш в очі – волоссям тече – все на груди їй.
Так, нагадує постріл з гармат крем-брюле, тільки байдуже, 
Що гармата мала – погляд свій опускаєш… ще трішечки.

Перше враження – лепська подруга в новому реаліті:
Якось ввечері дивишся телик – і ось тобі – здрастуйте!
А у неї ще роль головна, як завжди – з вибрикосами
І весь час на передньому плані, щоб краще побачили.

Перше враження – з вишки в басейн ідеальне занурення –
Утім, хапаєш повітря, а плавки хтозна-де у бортика,
Тобто ще у воді, ще ніхто до сіх пір їх не витягнув,
Повернути щоб, бо ти замерз, із води не виходячи.

…Ось такенне головне моє враження на зобаченні.
Присідаєш край столику мовчки, і доки не схибив,
Замовляєш їй сік. Ні – два соки ще й тістечко.
І шукаєш потрібні слова, що на донці у кошику.
2010-06-12