Мой город

Олег Есаулков
Громким словом,
                наобум,
                наотмаш,
Я рассек
         урчанье
                шумных улиц.
Прорвало в груди
                плотину-сторож,
Крикнул так,
             что люди обернулись!


Наплевав
         на нормы
                и приличья,
Я орал,
        пока хватало
                силы!
Я с ума схожу
             от твоего
                величья!
До чего ж ты
              ГОРОД мой
                красивый!