Люди, що лiтають 5

Свирина Нинель Анатольевна 1
     ПТАШИНI  КАЗКИ.
***********************
**************************
         5.
     ЛЮДИ, ЩО  ЛIТАЮТЬ.
   / Українська казка /.
 …..../ завершення/

Вiршами наче розмовляли:
Не говорили,а спiвали....
Та кожне слово,або рух
Гармонiєю проявляв  їх дух.
Навколо кожного:як сяйво!
Тому i одежина зайва.....
Як тут : у кожної  людини
Вся одежина  iз ряднини.
Машин  нiякиx  там немає ,
Тому що кожен з них лiтає 
Так швидко--в мить,куди захоче.
I  Бачуть очi : вдень та вночi .
Сади постiйно там цвiтуть.
Всi  люди гарно так живуть!
В полях,лугах там повно квiтiв!
Таких не знайдеш в цiлiм  сiвтi !
Тi  квiти- форми дивовижної !
ЇХ  кольори,та запах  нiжний !
Нектар з тих квiточкiв збируть-
Бажання  їсти ним насичують.
А з пелюсткiв тих квiтiв напiй
З джерельної  водички  всякий
Так дуже файно виробляють!
Джерела дуже чистi  мають!
Єнергiю  життя вiд Сонця
Вони  приймають  у  серця....
Суспiльство в них то є РодИна
Велика,дружна  та  Едина !
Тому й життю вони радiють,
В Гармонiї  бо  жити  вмiють
З Природою  та   мiж  собою.....
Ти засинаєшь?-- От такої !”.....
Птах довго-довго буркотiв.....
Тетянцi   надихав  вiн  снiв....

*******        / 14.06.2010 рiк /