***

Юлия Окулова
Хто був у неї замість брата?
Липневий квіт, блідий світанок
І ті слова, що наостанок
Ховала нишком під церату.
Хто був у неї замість сестри?
Почута пісня десь, дорога,
Прозора далечінь волога,
Що мрією та вітром пестить.
Хто був у неї замість... Кого?
І чи сама була?.. Це літо,
Дощи, дороги, сум и квіти
Замкнулися в примарне коло.