Вiдчувши подих твiй, нiмiю...

Тайный Альков
Відчувши подих твій, німію,
Ти, як легенький вітерець,
Метеликом тріпочуть вії
Від дотику тепла сердець.

І серце стукає шалено
У грудях, лиш послухай як 
Кохання імпульс твій до мене
Летить, мов бистрокрилий птах.

Завжди, у будь-які хвилини,
І віртуально, й наяву,
У смутку й радості, невпинно
Заради тебе я живу.