Омана зниклого кохання

Яковенко Елена
Омана зниклого кохання,
Коли себе лишаєш ти
Життя.
Навіщо сподівання мені?

Твій погляд – був колись яскравим
Ще вчора…
Та не побачу більш його ніколи
Це життя…

8.09.09