Все навкруг тебе цiкаве 26. 06. 2007

Дацишина Елена
Все навкруг тебе цікаве
Тільки ти терпіння май
Як то кажуть, перед батька
Ти не лізь і не встрявай

Якщо хочеш знання мати
Міцно ти це пам’ятай
Щоб науку цю вивчати
Ніжно мишку ти тримай

Та  дивись – бо буде лихо
Як забудеш – це вже край,
По столу водити тихо,
Та гляди ж бо не жбурляй.

Подивись-но в монітора
Хоч стоїть без кімоно
Все ж японськая натура
В нім живе уже давно.

Чи у відповідь гарчав ти
Слова, відомі всім з кіно
Тільки тиск свій накачав ти
Бо мікросхемам все одно

Так привітним залишатись
Учать нас завжди, щодня
Будуть нами всі пишатись
І знайомі і рідня.

Тоді будем процвітати,
Лиш навчатись треба нам,
Граніт науки розгризати,               
Легко буде всім  рукам.