Казка про мiсто Тямкове 12. 10. 2008

Дацишина Елена
               
В Країні Знань висока є гора,               
Туди зійти вся прагне дітвора,
На тій горі є місто Тямкове,
Тямущий люд там узнає щомить нове,
Вам пропоную вирушить туди хутчіш,
А нецікавість й лінь ви тут залиште.
Ці дві сестриці вам не знадобляться,
Щоб стать тямущим - все життя навчаться.
Тож знання будем в праці добувати,
Науки з задоволенням вивчати,
Щоб розум свій могли ми розвивати,
А Батьківщина стала процвітати.