в1д мол1

Аня Бабичева
тобі дивно мене бачити
ти заплющував очі
коли я проходила повз тебе
я для тебе мала щось значити
якшо у очі дививися мені замість неба
можливо мені варто змінити колір
та вдягнути светер
пошарпаний та дзюравий
від молі.