Намалюю рiдний край...

Светланка Шишкина
Намалюю рідний край:
Ріки, ліс, весняний гай,
Жито  в полі, журавля...
Гарна матінка-земля!
Посміхнись, кохана ненька,
Сама краща і рідненька!
Край чудовий, що малюю,-
Я тобі одній дарую!!!

               21.06.2010.

Нарисую край родной:
Речку, лес, луга-весной,
Небо с клином журавлиным,
Что летит над краем дивным...
Для улыбки милой мамы,
Лучшей и красивой самой:
Мир, который я творю -
Ей одной лишь подарю.

              12.04.2011.


Картина:http://s55.radikal.ru/i149/0903/dd/47005b80ba36.jpg