Ми бiльш не зможем так радiти!

Диана Столярова Рецензии Отклики
на стихотворение Виктора Гусака "Тридцять рокiв тому"
                http://www.stihi.ru/2010/06/21/5127


Ми пам`ятаємо і досі
Ту нашу першу в школі осінь.
І вчительку ми не забули,
Хоча вже стільки літ минуло!

Ми йшли до школи дуже рано,
До ніг нам падали каштани,
Завжди ми будем пам`ятати
Як прагнули весь світ пізнати...

Для нас в житті все було новим
І невідомим, і чудовим!
Ми йшли такі щасливі діти!
Ми більш не зможем так радіти...