Два серця...

Катрина Ванелли
Два серця, дві стежки, дві долі
Зіткнулись  на полі  життя.
Дві думки, дві пристрасті й волі
 Перетнулись  в мережі буття.
Світло і темінь. Небо й земля.
Спека і холод. Вогонь і вода.
Любов і ненависть.  Ясність і мла.
Битви одвічної рух і хода.