Останнiй стогiн

Маша Мим
Останній стогін свій тобі,
Коханий мій,дарую й обіцяю,
Що я тебе колись згадаю
У іншім світі. На землі
Чи в небі янголом ласкавим,
Чи в пеклі,в полум'ї страшнім,..
Блідим метеликом нічним,
Чи літнім променем яскравим
З тобою поряд буду я
Тихенько, ніжно шепотіти
Тобі на вушко: "Більше жити
Без тебе,любий,не змогла..."



літо 2007