Iншi фарби

Маша Мим
Намалюйте мені
Почуття і думки,
Сторінки запашні,
Ніжний дотик руки.
Намалюйте тепло,
Перший подих дитя
І життя джерело,
І німе забуття.
Намалюйте кохання
І материн спів,
Безкінцеве страждання
І муки без слів..
Інші фарби прийдеться
Вам шукати для цього,
В глибині свого серця,
Важливіші за слово..




літо 2007