Украинские алко-хокку

Глеб Костецкий
Люблю Кота Басе.

Під впливом осені
Повільно нажераюсь:
Як зимку пережить?

Пів неба в спалахах,
Пів осені в примарах,
Пів пляшки вже нема.

Вже пада осінь
Листям на дорогу,
Ї я на підлогу впав.

(Не помню, урожая какого года была эта осень, но не марочная и одесского разлива).