021. Сэр О Клокфайфф сычей обучал...

Дмитрий Тиме
Сэр О`Клокфайфф сычей обучал:
Он учил их манерам пить чай.
«Есть мышей - это дурно!
Брать за хвост! - Некультурно!» -
Пояснял Сэр О`Клокфайфф сычам.


Оригинал:

There was an Old Man of Dumbree,
Who taught little owls to drink tea;
For he said, 'To eat mice
Is not proper or nice',
That amiable Man of Dumbree.
___________ _______Edward Lear.