Весела пiсня

Светлана Мулюкова
Гучно грають барабани,
Добрий день, мої кияни!
Скаче коник мій казковій – цок, цок, цок!
Де лунає пісня краща,
Де живуть казки у хащах,
Де знайомий кожен колосок!

Приспів: Ми несемось в сяйво літа,
-------- За веселкою і світом!
-------- Б`ють підкови, як дзвіночки -
-------- Цо-ки, цо-ки, цок!
-------- Де земля росою вмита,
-------- Грає сонячна трембита!
-------- Від світанку і до ночки,
-------- Цо-ки, цо-ки, цок!

Скачемо до диво краю,
Де метеликом пурхаю!
То плету, то розплітаю свій вінок.
В коня очи, як ті зорі,
Біла грива - хвилі в морі,
Він невтомний, як гірський струмок!

Приспів: Ми несемось в сяйво літа,
-------- За веселкою і світом!
-------- Б`ють підкови, як дзвіночки -
-------- Цо-ки, цо-ки, цок!
-------- Де земля росою вмита,
-------- Грає сонячна трембита!
-------- Від світанку і до ночки,
-------- Цо-ки, цо-ки, цок!