Слоненятко

Светлана Мулюкова
Наступає вечір, зорі врізнобіч,
Ах, яка чудова в зоопарку ніч!
І коли вже зранку сонечко з`явилось,
Миле слоненятко на світ народилось!

Приспів: Ніжками тупає -
-------- Туп, туп, туп!
-------- Вушками плескає -
-------- Луп, луп, луп!
-------- Хвостик ворушиться -
-------- О-зір-нись!
-------- Ой, як він крутиться -
-------- По-ди-вись!

Маму обіймає ніжно хобітком,
Щоб не загубитись, тупає слідком.
В зоопарку свято і радіють всі,
Слоненятком більше стало на землі!

Приспів: Ніжками тупає -
-------- Туп, туп, туп!
-------- Вушками плескає -
-------- Луп, луп, луп!
-------- Хвостик ворушиться -
-------- О-зір-нись!
-------- Ой, як він крутиться -
-------- По-ди-вись!