Знамення

Анна Корниенко
Бруньки...Весна...І вир людських емоцій...
Весняне сонце душу зігріва.
Єднання Форум. Європейська площа.
І лине музика над схилами Дніпра.

Серця єднає пісня про Вкраїну,
Про отчий край і єдність поколінь.
Як раптом ключ з'явився журавлиний...
Вдивлялись очі в неба голубінь.

Вражали чистота небес цнотлива
І біла череда пухнастих хмар,
З якими вітер бавився грайливо,
Женучи їх до голубих кошар...

Над ними, у високості глибокій,
Де уповільнюється часу плин,
Немов стріла, на небі синьоокім
Врізався в простір журавлиний клин.

Як долі знак, політ птахів невпинний,
Цих посланців омріяних висот,
Благословляв на щастя Україну
І гідний долі кращої народ.


31 березня 2007 р.,
м.Київ
Європейська площа