Берiзка

Анна Корниенко
Стоїть берізка закосичена...
Краса у неї не позичена -
Дала їй матінка-природа
І стан стрункий, і пишну вроду,
І трепетну та ніжну вдачу,
І шепіт тихий на додачу,
І до людей палку любов...
Бо віддає їм власну кров!
Той сік березовий чудесний
П'ють люди, як любов, щовесни.



вересень, 2007