Чудо

Настоящая Фиалка
Холодними руками по волоссю.
Розхристаному серцю не спиниться.
Маленькі ніжоньки невинні, босі.
Здається, що усе це сниться.
Вуста гарячі, руки божевільні.
А очі в темноті прозорі, чесні.
Під мостом все здавалося повільним.
долоню до долоні ніжно сплести.
Заквітчана, весняна,наче Чудо.
Таке прекрасне молоде кохання.
І все в житті доволі іще буде.
Але найголовніше - до світання.
притиснути до себе та відчути.
Невпинне дихання з грудей летить назовні.
Безмірно та так лагідно полюбить.
Ночі з мостами в підлій змові.
Дев*яте серпня - вічність до світання.
полинути туди й не повернутись.
4 дні - відверте найзізнання.
Нажаль, не снам тим не забутись.
Віддай себе - калікою лишися.
Кохай і плач, лічись, поки ще змога.
Ніколи і ні в кого не просися.
Робись сильнішою.Просись у Бога.