Роберт Геррик. H-805 Свадебный пирог

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(H-805) Свадебный пирог

Из лучшей, Юлия, муки
Пирог на свадьбу испеки:
Тобой замешенное тесто
Миндальным назовёт невеста;
Иль поцелуй его разок, -
Вкуснее с пряностью пирог. 


Robert Herrick
THE BRIDE-CAKE

This day, my Julia, thou must make
For Mistress Bride the wedding-cake:
Knead but the dough, and it will be
To paste of almonds turn'd by thee:
Or kiss it thou but once or twice,
And for the bride-cake there'll be spice.