Такмаклар

Зиннур Хуснутдинов -Водолей
Мин бардым Гаталарга
Yчеклэп аталарга.
Yчеклэп атамадым,
Гатасын гаталадым!
......................

Эй, Гата, Гата, Гата,
Зоhрэ кызга кyз ата.
Бер тора ул бер ята,
Сызылып таннар ата.
......................

Яшерим дип хатаны
Ныгыттым ихатаны.
Ихатада тишек калган -
Ул yткэргэн Гатаны!