Украина

Владимир Бородин 09
Живуть вкраiнцi як удасться.
Смакують радiстю привiлля.
I колективно йдуть до щастя,
Шляхом запою й божевiлля.

Украiна дрiмае в весняному цвiтi
Вся покрита красою святою...
И нема небеспеки страшнiшоi в свiтi,
Анiж воля зовсiм без конвою...